Privacy statement

Privacy & Cookie Policy

Dit is het privacybeleid van HR Plaza en specifiek voor de website www.hr-plaza.nl. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de website, www.hr-plaza.nl, bezoeken. Wij, HR Plaza, gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zorgen ervoor dat elke verwerking van je gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je altijd op www.hr-plaza.nl. HR Plaza raadt je aan dit privacybeleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. In het privacybeleid wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 26 maart 2019.

 

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

HR Plaza, gevestigd in Wormer, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die HR Plaza verzamelt en verwerkt van gebruikers van de www.hr-plaza.nl website. Wanneer je op de website een contactaanvraag doet of je jezelf ergens voor inschrijft, zal hr-plaza de gegevens die je in het desbetreffende online formulier invult verzamelen.

Welke gegevens verwerken wij hiervoor?

Voor een goede afhandeling van de aanvragen verzamelen wij alle gegevens die je als gebruiker invoert in de formulieren voor contactverzoeken.

Hoelang bewaren wij je gegevens voor dit doel?

De door jou aan HR Plaza verstrekte gegevens bewaren we voor een periode van 6 maanden.

Informatie op website en berichtgeving

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn.

Comments are closed.

Scroll Up