Ook de juiste begeleiding in uw loopbaan?

Waarom HR Plaza

Jarenlange brede ervaring
Een inspirerende locatie
Ervaren trainer als coach en mentor
Gegarandeerd resultaat

De eerste stap naar uw droombaan

Om verschillende redenen kan het gebeuren dat een werknemer op zoek moet naar een andere baan. Met een outplacementtraject kan inzicht gegeven worden in de mogelijkheden en helpen wij bij het vinden van die nieuwe baan.

HR Plaza heeft ervaren specialisten in huis om u of uw werknemer verder op weg te helpen bij het vinden van de richting waar hij of zij zich het prettigst bij voelt. Op deze manier zal dit ten goede komen van het werkresultaat.

Individueel begeleidingstraject

Outplacement

Een outplacementtraject is een individueel begeleidingstraject, vaak een periode van 6 maanden, waarin samen met de outplacementbegeleider wordt gewerkt aan een nieuwe toekomst op de arbeidsmarkt (al dan niet loondienst). Daarin komen een aantal kernvragen aan de orde.

Wie ben ik ?
Wat kan ik ?
Wat wil ik ?
Wat vind ik belangrijk?
Wat heb ik te bieden?
Wat zoek ik?

Intensiteit en

Maatwerk

De intensiteit van het traject hangt af van de behoeften en persoonlijke situatie van de kandidaat. De werknemer bepaalt zelf waar zijn of haar behoefte ligt en waar hij of zij de nadruk wilt leggen in de begeleiding. De invulling van het traject is in alle gevallen maatwerk en wordt bovendien afgestemd op de persoonlijke voorkeur van de kandidaat. Met de juiste begeleiding en een goede samenwerking worden de kansen op een passende nieuwe baan veel groter.

Meer weten over onze
outplacementtrajecten?

Heeft u een vraag over loopbaancoaching bij HR Plaza? Bel of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Wij helpen U graag verder

Onze specialisten staan voor u klaar. 

Caroline Engel

Outplacement- &
Loopbaanadviseur

T. +31(0)6 224 05 829

Jessica Cleary

Outplacement- &Loopbaanadviseur

T. +31(0)6 427 36 275

Voor fantastische klanten

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw HRM?

Comments are closed.

Scroll Up