Hulp nodig bij preventie of veiligheid?

Dienstenpakket

Nationale en internationale rechercheonderzoeken
Observatie
Object – en persoonsbeveiliging
Coaching, onderhandeling en (scenario)training
(Heimelijke) technische ondersteuning
Organisatievaardigheden en projectmatig werken
Training, coaching en teambuilding

Hoe belangrijk is preventie en veiligheid
in uw organisatie?

HR Plaza is gespecialiseerd in preventie, opsporing, beveiliging, en advies op het gebied van veiligheid en ‘veiligheid awareness’.  De Security tak van HR-Plaza wil fraude en misdaad preventief voorkomen of waar nodig oplossen.

Een gedeelte van uw omzet kan verloren gaan door diefstal van goederen, geld, informatie en/of tijd. Wij kunnen discreet preventief onderzoek doen om uw bedrijfsrisico in kaart te brengen en u adviseren hoe u deze risico’s kunt verkleinen. Bij duidelijke signalen kunnen wij gedegen rechercheonderzoek doen naar de vermeende diefstal en/of fraude, zodat u ook juridisch sterk staat bij vervolgstappen en maatregelen.

efficiënt, doelgericht en oplossingsgericht

Preventie en veiligheid

Veiligheid en het voorkomen van fraude binnen organisaties is beter te organiseren, wanneer er  binnen de organisatie goede, werkende en controleerbare protocollen en regels zijn. Bovendien is hierbij voorbeeldgedrag van leidinggevenden essentieel. Medewerkers moeten goed geïnstrueerd zijn en zichzelf veilig voelen om incidenten en opvallende zaken te melden bij hun leidinggevende kader. Global S.I. Group ondersteunt organisaties in het analyseren van de bedrijfscultuur op het gebied van (preventieve) veiligheid, het leren melden van opvallende zaken en de opvolging en afhandeling hiervan.

 

Technische Ondersteuning nodig?
De Global Group maakt gebruik van technische ondersteuning, die afhankelijk van de vraag specifiek wordt ingezet. Wij kunnen u aangaande uw beveiligingszaken uiteraard op gedegen wijze assisteren. Daarbij kunnen wij u adviseren in het gebruik van technische middelen ten bate van preventie of ter ondersteuning van – en in uw beveiliging.

voorkomen is beter dan genezen

Screening en intern onderzoek medewerkers

Screening van toekomstige medewerkers kan uw bedrijf veel goeds opleveren. Vooral in integriteitsgevoelige functies is het tegenwoordig een must om screening in de sollicitatieprocedure op te nemen. Screening is een risicoanalyse van een toekomstige kandidaat door middel van het controleren van de beschikbare gegevens. U voorkomt hiermee ontslagprocedures achteraf en imago – en financiële schade voor uw bedrijf.

Wij ondersteunen u wanneer er vermoedens zijn van; onterecht ziekteverzuim, of andere onregelmatigheden.

gespecialiseerd in

Objectbeveiliging

Global biedt gespecialiseerde objectbeveiliging op maat door middel van fysieke beveiliging, indien nodig aangevuld met moderne, hoogwaardige, technische en tactische ondersteuning.

Onze service kan zowel opvallend als onopvallend geleverd worden en daardoor flexibel op verschillende situaties worden toegepast

Het is onze kracht dat wij een totaalpakket betreffende de beveiliging van uw object kunnen aanbieden. Wij kunnen u breed adviseren, verschillende aspecten van beveiliging realiseren en meteen overschakelen naar onze rechercheurs voor onderzoek als er zich onregelmatigheden voordoen. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever.

de werkwijze van onze

Training & Coaching

Global T.C. Group beschikt over een divers en uitgebreid pakket van trainingen. Deze trainingen kunnen op maat worden gemaakt voor specifieke vragen, te ontwikkelen competenties en daardoor passend bij uw specifieke organisatievragen. Ook kunnen de trainingen ondersteunend aan Global SI diensten worden ingezet. Bijvoorbeeld om de awareness op het gebied van veiligheid te vergroten.

HR Plaza beschikt over ervaren, gecertificeerde trainers en acteurs die de huidige praktijk & actualiteit goed kennen.
HR Plaza werkt samen met meerdere organisaties, trainers en acteurs. Hierdoor kunnen wij vlot en gericht maatwerk leveren en in overleg beschikken over een trainingscentrum waar gevecht -en/of simulatietrainingen kunnen plaatsvinden.
HR Plaza biedt naast de reguliere eigen Global trainingen een Scenario plus training. Hierdoor wordt de samenwerking en communicatie van teams (en hun leidinggevende) versterkt en leren teams meer omgevingsbewust en resultaatgericht te zijn.

Meer weten over
preventie & veiligheid?

Heeft u een vraag over uw preventie & veiligheid? Bel of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Wij helpen U graag verder

Onze specialisten staan voor u klaar. 

Marcel van de Ven

Preventie & Veiligheid

T. 31(0)20 210 11 75

Hugo van de Kamp

Preventie & Veiligheid

T. +31(0)20 210 11 75

Jeroen de Rijke

Preventie & Veiligheid

T. +31(0)20 210 11 75

Caya van de Ven

Office Manager

T. +31(0)20 210 11 75

Voor fantastische klanten

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw HRM?

Comments are closed.

Scroll Up